Pana de bani

Cui nu i s-a intamplat sa ramana fara bani? Indiferent cum facem,  nu avem veniturile atat de substantiale cat credem si bineinteles ca nu putem sa impartim banii astfel incat sa avem tot timpul.

Sau mai bine spus, probabil ca am avea bani ca sa ne descurcam intreaga luna pentru ca ii portionam astfel incat sa ajunga insa ce facem in momentul in care ramane fara resurse de nici un fel si nu am avem pe ce sa punem mana cand apar cheltuieli neprevazute.

Cu siguranta fiecare dintre noi are probleme cu banii mai ales in aceasta perioada, cand criza financiara pare sa fie in plina ascensiune. Ce trebuie sa facem in acest caz? Fara nici o indoiala toti avem probleme legate de bani si cheltuieli neprevazute.

Nu avem de unde sa stim daca vom fi bolnavi, daca se va strica un anumit lucru in casa. In mod cert, toti trebuie sa avem in casa macar cateva economii care sa fie pastrate de „zile negre”, asa cum multi oameni prefera sa spuna.

Ce putem sa facem in cazul in care ne mai trebuie bani si nu avem pentru ca si economiile acelea pentru cheltuieli neprevazute, s-au epuizat? Iata cateva solutii:

In primul rand, daca ai bijuterii sau lucruri de valoare poti sa apelezi la la o casa amanet. Aici vei primi o oferta care va estima valoarea produselor pe care ai de gand sa le duci. In plus, in momentul in care aveti banii puteti sa mergeti si sa ii inapoiati dupa care veti primi produsul inapoi.

Apoi, prietenii sunt pentru a-ti fi aproape. In momentul in care simti ca nu nici o posibilitate si ai nevoie foarte mare de bani poti sa apelezi la prietenii pe care te bazezi de obicei.

Daca nu aveti nici lucruri de valoare si nici prietenii nu te pot ajuta, trebuie sa incerci la rude sau la parinti. Rudele sunt cele care te vor ajuta cu siguranta daca vor putea. Asadar, nu trebuie sa te sfiezi niciodata ca ai ramas in pana pentru ca orice om ramane in pana de bani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *