Pielea si parul unei femei insarcinate

Am tot auzit ca in momentul in care o femeie este insarcinata aceasta are trasaturi mai frumoase, si este mult mai frumoasa.  La fel cum sarcina poate contribui foarte frumusetea unei femei, dezvoltarea fatului in pantecul mamei poate avea si efecte secundare.

Efectele secundare se rasfrang de regula asupra parului si a pielii. In primul rand trebuie sa stiti primul efecte neplacut reprezinta depigmentarea pielii care este de regula vizibila dupa 20 de saptamani de sarcina. De regula, femeile care au culoarea tenului mai inchisa sunt cele mai supuse acestei depigmentari.

Depigmentarea tenului nu inseamna o deschidere a nuantei  tenului ci are mai multe urmari. Iata care sunt:

  • Pe burta si pe piept va aparea o dunga mai inchisa decat in restul corpului.
  • De asemenea, pe fata pot aparea pete de roseata sau depigmentari.
  • Femeile gravide care se expun la saore pentru a se bronza nu se pot bronza uniform.
  • Sfarcurile vor deveni mai mari si mai inchise la culoare.

Pielea uscata si vergeturi nu cred ca va sunt straine in timpul sarcinii. Chiar daca nu ati trecut printr-una, cu siguranta stiti ca intinderea pielii poate avea urmari precum vergeturile. Mai mult, in timpul sarcinii femeile au pielea foarte uscata ceea ce duce la deshidratare. Tocmai din acest motiv daca vreti sa evitati aceste lucruri este numai decat sa te hidratezi atat in interior cat si la exterior.

In timpul sarcinii este obligatoriu sa consumati at mai multe lichide. Aceastea sunt foarte importante pentru ca organismul sa fie alimentat foarte Bine. In plus, nu uitati sa folositi creme hidratante si uleiuri. In momentul in care pielea se intinde este normal ca ea sa crape daca nu este hidratata. Masati foarte bine burta, coapsele si zonele care sunt predispuse aparitiei vergeturilor. Alegeti metode naturale alternative de exemplu, uleiul de masline si uleiul de galbenele sunt foarte folositoare deoarece hidrateaza pielea foarte bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *