Praful frumusetii

Praful frumusetii despre care vorbeam si in titlu nu este nimic altceva decat bicarbonatul de sodiu. Acest praf nu este folosit doar pentru bucatarie deoarece poate avea numeroase beneficii pentru frumusete. In afara ariei bucatariei bicarbonatul poate contribui semnificativ pentru frumusetea ta. Iata cum poti sa il folosesti:

Scrub corporal

SI probabil ca te gandeai ca poti face acest lucru doar la nivelul fetei insa poti sa faci asta cu tot corpul. Trebuie sa amesteci 3 ingrediente: 4 linguri de ovaz, apa si bicarbonat. Amesteca aceste ingrediente si fa o pasta pe care sa o aplici pe tot corpul. Vei reusi sa indepartezi celulele moarte de la nivelul corpului si astfel vei face exfolierea pielii. Poti sa afci acest lucru in orice perioada a anului deoarece este chiar indicat.

Sampon uscat

Poate ca de multe ori te-ai gandit cum sa faci atunci cand ai parul gras si nu ai suficient timp incat sa faci baie. Daca te grabesti foarte tare sa ajungi undeva si nu te poti prezenta cu parul gras poti folosi bicarbonatul ca si sampon uscat. Trebuie sa presari ingredientul minunii pe par si sa il lasi sa extraga sebumul. Indeparteaza-l apoi si veu fi uimita cum vei reusi sa scapi de parul gras.

De asemenea, daca nu iti simti samponul suficient de eficient ar trebui sa folosesti tot bicarbonatul. Incearca sa pui in sampon bicarbonat si vei reusi sa te speli mai eficient.

Deodorant

Daca  vrei sa nu te mai dai cu toate chimicalele poti sa faci un deodorant cu bicarbonat. Poti sa pui bicarbonat impreuna cu un ulei preferat, de care preferi tu si sa il folosesti pe post de deodorant. Cu siguranta te vei simti mai bine si plus ca nu vei mai folosi chimicalele din comert.

Acnee

Daca ai probleme cu tenul foloseste ingredientul cu apa si spala-te pe fata. Este foarte util si te va ajuta sa scapi de acnee.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *