prietenie

Prieteniile la distanta

A avea o relatie la distanta cu cel mai bun prieten este un lucru destul de dificil. Va puteti vedea numai de cateva ori pe an, iar acest lucru nu e tocmai placut si puteti comunica numai cu ajutorul telefoanelor, mesajelor sau a Skype-ului. Nici aceste metode nu sunt tocmai ok, pentru ca nimic nu se compara cu o discutie fata in fata cu cel mai bun prieten al tau. Nu esti acolo pentru toate problemele cu care se intalneste, si nici nu are un umar pe care sa planga in cazul in care sufera din dragoste. Sincer, a avea o relatie de prietenie la distanta e un lucru foarte urat.

Exista avantaje ale prieteniei la distanta?

Prietenul la distanta iti va oferi sfaturi cinstite. Prietenul care se afla la distanta foarte mare fata de tine nu iti cunoaste fiecare persoana din cercul tau social. Din moment ce de fiecare data iti va tine partea, tot el va fi acela care iti va spune daca exagerezi, deoarece poate observa situatia dintr-o alta perspectiva. Acest lucru il va impinge pe cel mai bun prieten al tau sa iti ofere cele mai bune sfaturi- care sunt obiective- de care trebuie sa asculti ca sa iesi dintr-o situatie nu tocmai placuta.

Ai nevoie sa vorbesti cu cineva. Prietenii pe care ii ai nu se obosesc niciodata sa te intrebe daca esti bine. Ei bine, inseamna ca ti-s doar amici, si nu prieteni. Prieteniile la distante lungi sunt cele mai frumoase relatii de prietenie deoarece toate acele ganduri aleatorii care iti vin in minte pot fi trimise catre prietenul tau, prin intermediul telefonului. Indiferent de momentul zilei in care vrei sa-ti exprimi afectiunea, un telefon primit de la cel mai bun prieten este intotdeauna binevenit.

Prietenia este mult mai complicata decat relatia de dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *