Principii invechite ale casatoriei care pot fi schimbate

Multe persoane urmeaza reguli vechi pentru a avea o casnicie fericita. Noi ar trebui sa tinem cont de faptul ca suntem o alta generatie si ar trebui sa traim dupa alte reguli. Ce se potriveste pentru unii nu se potriveste pentru altii si tot asa.

Si daca incalci anumite reguli tot poti fi fericit, deci nu iti fa anumite griji. Iata o lista de reguli pe care le poti incalca fara sa te panichezi.

Daca nu dormiti tot timpul impreuna asta nu est o tragedie. Multe cupluri dorm azi separat din diferite motive si chiar nu au nici o problema. Incearca sa dormi si separat, nu este capat de lume.

De asemenea se spune ca certurile duc la divort. Rareori anumite lucruri imposibil de rezolvat duc la divort. Dar de cele mai multe ori certurile se pot rezolva. Si e un lucru prostesc sa te gandesti ca imediat dupa o cearta urmeaza un divort. Asa este in lumea vedetelor, cum apare o mica cearta cum se speculeaza ca divorteaza. Da de unde? Este cale lunga pana la un divort.

Se spune ca toate vacantele trebuie facute impreuna. Aste nu este neaparat o regula. Uneori vacantele separate iti pot intari relatia. Daca nu doriti sa va simtiti singuri incercati vacanta in acelasi timp.

De asemenea trebuie retinut faptul ca nu trebuie sa aveti aceleasi hobby-uri.  Este minunat daca aveti aceleasi interese. Dar daca nu aveti aceleasi interese nu va chinuiti in zadar.

Un alt lucru este juramantul de onestitate. In ziua de azi este cam greu sa fii total onest, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim mincinosi. Daca nu iti plac anumite lucruri la el ii poti spune sub forma de sugestie, dar nu i repeta mereu ca s-ar putea sa il superi.

Unele persoane sunt de parere ca mereu trebuie sa vii cu ceva nou. Daca simti ca nu ai cu ce nu te forta.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *