Relatie sanatoasa vs. relatie toxica

Inceputul unei relatii este mereu promitator si tot timpul avem impresia ca totul este perfect. Din acest motiv se tot spune ca in momentul in care suntem indragostiti nu mai suntem capabili sa vedem si alte lucruri. Se intampla de foarte multe ori sa nu realizam care este adevarata fata a partenerului tocmai din cauza ca suntem indragostiti iar in acest moment nu suntem suficient de rationali.

Se intampla de multe ori sa ne complacem intr-o relatie nepotrivita, toxica si sa nu ne dam seama ca aceste lucruri nu ne fac decat rau. Ca sa poti preveni acest lucru si ca sa nu te implici intr-o relatie nepotrivit, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa deosebesti o relatie nepotrivita de o alta relatie:

In primul rand, intr-o relatie sanatoasa se iubeste neconditionat. Nu spune nimeni ca nu poti iubi neconditionat si intr-o relatie nesanatoasa insa acest lucru se intampla in cazul in care doar o persoana din cuplu iubeste neconditionat. Asadar, este foarte important sa faceti astfel incat sa realizati daca iubiti sau nu neconditionat. Cand faci parte dintr-o relatie cea mai mare placere a ta este sa iti faci partenerul fericit insa la baza fericirii tale sa stea eforturile lui. Daca doar tu incerci sa faci diferite eforturi pentur a va intelege iar el nu face nimic, ar fi timpul sa parasesti aceasta relatie cat de repede poti.

De asemenea, intalnim foarte multe persoane care pornesc intr-o relatie cu scopul de a schimba o persoana. Ei bine, in mod cert, acest lucru nu se va intampla niciodata iar eforturile tale se vor dovedi in final a fi in zadar. Daca iti doresti sa schimbi o persoana nu vei reusi sa o faci si astfel iti vei pierde timpul si energia cu o persona care nu merita timpul tau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *