Savurează cafeaua în timp ce te programezi la salon cu Stailer

 

Acele 20 de minute din fiecare dimineață în care îți savurezi cafeaua și te bucuri de liniște și de acea aromă îmbietoare, sunt startul tău pentru ziua ce urmează. Poți rezolva unul dintre task-urile de pe listă în aceste minute și îți rămâne timp și de altele. Acum te poți programa la salon cu Stailer în aproximativ 5 minute și până la sfârșitul zilei poți avea și tunsoarea pe care ți-o dorești sau altă schimbare de look pe care ai tot amânat-o.

Ai acum parte de agenda ta personală care îți gestionează programările la salon, le stabilește, le validează, le și anulează dacă ai nevoie. Poți face toate acestea online fără să pierzi timp vorbind la telefon. Serviciile din sfera hair and beauty aveau un mare minus când venea vorba de programări, ceea ce îi făcea pe mulți să renunțe la această vizită relaxantă și revigorantă, dar acum este mult mai simplu și accesibil pentru toată lumea, deci nu mai aștepta! Haide și tu la salon până la finalul zilei de astăzi!

Programarea ta de azi

Pe cât de simplu este să te programezi, pe atât de simplu este să și găsești salonul potrivit la care să mergi cu ajutorul Stailer. Acum nu mai trebuie să te complaci în situație și să rămâi acolo unde este loc. Doar îți treci prin propriile filtre toate caracteristicile importante pentru a face alegerea potrivită. Ajungi la salon chiar astăzi dacă ești mulțumit de stiliștii și locurile disponibile.

Vezi tot ceea ce ai nevoie să știi despre un stilist și un salon. Lista de prețuri te ajută să știi dacă este varianta potrivită pentru tine din punct de vedere al costurilor, să nu plătești pe un serviciu dublu decât te așteptai. Timpul de realizare a serviciului este un aspect important pentru cei care au fiecare minut programat și nu își permit să piardă mai mult timp decât cel alocat acestui aspect. Chiar și locația/salonul poate fi un aspect care să te ajute să iei decizia. Alături de acestea sunt disponibile și alte informații, pentru că totul este transparent.

Tu doar selectezi ziua și ora la care vrei să mergi și mai apoi alegi conform acestor filtre care este varianta potrivită. Poate găsești loc liber chiar astăzi la un salon și îți iei de-o grijă astfel. Poți să vezi si acest articol cu privire la acest aspect.

Totul este gratuit

Fiecare programare făcută astfel te ajută să economisești timp, să mergi acolo unde ți se pare potrivit pentru tine și găsești loc atunci când ai nevoie. Toate acestea le faci gratuit, cu platforma Stailer. Poți face asta online pe platformă sau poți chiar descărca aplicația Stailer acum, pentru a avea acces mai ușor, ori de câte ori vrei să revezi informații importante de care ai nevoie.

Activează momentan pentru 5 orașe din țară, dar sunt planuri de extindere pe mai departe. Deci poate până la finele anului vei beneficia și tu de aceste servicii pentru orașul tău. Accesează platforma pentru a descoperi toate avantajele și veștile bune cu care vine Stailer, special pentru tine, cel care iubești frumosul și apreciezi un look impecabil obținut doar la un salon de hair and beauty.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *