Schimba aspectul camerei cu trucuri mici

La un moment dat ne plictisim de acelasi decor pe care il avem in casa si simtim nevoia unei schimbari. De fapt, o astfel de schimbare este mai mult decat necesara o data la o perioada de timp. Casa este locul cel mai frumos pentru ca orice persoana se simte implinita atunci cand este acasa alaturi de cei dragi.

Amenajarea interioara este foarte importanta pentru a conferi o stare de spirit buna. De fapt, ceea ce poate face diferenta dintre o locuinta decorata cu gust si o locuinta cu un decor neinspirat sunt finisajele, tapetul, culori, luminile si alti factori.

In continuare va vom oferi cateva sfaturi pentru o camera cu un design interior reusit:

In primul rand, probabil ca stiti cu toti ca un interior lipsit de tablouri, piese de arta sau alte accesorii este un decor lipsit de personalitate. Totusi, in functie de camera si de locuinta trebuie sa alegi cu grija obiectele de arta si sa le expuneti folosindu-va de un nivel de creativitate pentru fiecare piesa in parte.

Draperiile si covorul sunt niste elemente mult mai importante decat v-ati imginat vreodata. Daca veti alege niste draperii intr-o culoare care sa se imbine perfect cu decorul peretilor si un covor potrivit puteti schimba intregul aspect al camerei. In acest an se poarta foarte mult covoare lana cu tesaturi in diferite culori. Acestea sunt vedete sezonului, un must have.

In materie de tablouri trebuie sa stii ca se poarta imaginile segmentate iar aceasta varianta este si foarte accesibila. Daca vrei ca sa ai un design mai special poti sa optezi pentru un portret al familiei, o imagine dintr-o vacanta de vis sau niste desene ale copiilor care se pot printa direct pe panza la orice studio de printare.

De asemenea, poti sa transformi un interior folosindu-te de diferite tablouri supradimensionate care pot mari in mod miraculos intreaga incapere. Daca vrei sa dai spatiului dimensiune pe verticala trebuie sa folosesti niste tablouri inalte pe care sa le pui in spatele mobilei sau chiar pe podea. Astfel, vei crea aspectul unei camere foarte mare.

Daca vrei sa optezi pentru o idee foarte ieftina si foarte originala poti sa optezi pentru un perete cu un impact vizual puternic. Poti sa pui umerase cu postere agatate. Aveti nevoie de cateva umerase de prin casa si niste imagini pe care le puteti printa. Astfel, camera va prinde un alt aspect, unul modern si sofisticat, folosind metode simple si banale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *