Sfaturi pentru o relatie perfecta

La inceptul unei relatii toate lucrurile sunt aproape perfecte, totul decurge minunat. De foarte multe ori se intampla sa ne dam seama la un moment dat ca relatia in care sunteti implicati este impanzita de rutina si monotonie. De fapt, acesta este si scopul pentru care unii oameni trebuie sa alunge rutina din cuplu.

De fapt, plictiseala este si unul dintre cele mai importante lucruri care pot distruge de-a dreptul o casnicie sau o relatie. Din acest motiv, flacara iubirii trebuie sa fie mereu aprinsa si trebuie mereu sa se pastreze focul intre cei doi parteneri.

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama ca niste lucruri banale pur si simplu ne pot ajuta sa fim mult mai indragostiti de parteneri. Iata ce ai putea sa faci ca sa mentii focul dragostei aprins:

In primul rand, trebuie sa aveti obiceiurile pe care le aveati la inceputul relatiei. Sigur ca nu mai sunteti la fel de dispusi de anumite lucruri insa in mod cert trebuie sa faceti astfel incat aveti din nou diferite motive de iubire. De exemplu, mergeti sa priviti rasaritul soarelui, indiferent daca o faceti de la mare sau daca o faceti de la balcon. Rasaritul soarelui va fi la fel de frumos cand ai lang tine o persoana pe care o iubesti.

Incearca sa ii trimiti mesaje scurte. Probabil ca nu iti dai seama insa cuvintele au in impact foarte puternic asupra oamenilor. ele sunt mult mai incarcate emotional in momentul in care sunt citite. Mesajele scurte in care ii spui partenerului cat de mult il iubesti au un impact extrem de puternic.

Prinde-ti partenerul dee mana atunci cand se asteapta cel mai putin. Gesturile simple sunt foarte frumoase asa ca poti sa ii prinzi mana partenerului tau si sa o strangi cat de tare poti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *