magazin online de leduri

Sfaturi pentru un somn linistit

Cel mai important pentru fiecare dintre noi este sa ne satisfacem nevoile organismului pentru ca acesta sa functioneze corespunzator. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care ne afecteaza odihna, insa in mod cert felul in care ne odihnim este influentat de stilul de viata pe care il avem.

De asemenea, nu doar ca somnul este influentat stilul de viata pe care il avem ci si stilul nostru de viata este influentat de odihna noastra. Din aceste motive trebuie sa faceti tot timpul astfel incat sa aveti un stil de viata cat mai sanatos.

In momentul in care aveti probleme cu somnul inseamna ca exista anumite lucruri pe care nu trebuie sa le mai faceti sau sa le eliminati din ritualurile dvs. zilnice. Iata care sunt acestea:

In primul rand, trebuie sa stii ca in urma unor studii s-a demonstrat faptul ca inainte de culcare nu trebuie sa utilizati telefonul mobil sau tabletele pentru ca aceste dispozitive previn producerea hormului numit melatonina, hormonul responsabil pentru somn.

De asemenea, in cazul in care simti ca nu poti dormi daca nu ai un zgomot de fundal trebuie sa incerci sa gaseasti o solutie care nu iti tulbura somnul insa iti alunga acea stare de insomnie. Incearca o muzica extrem de linistita, la un volum foarte scazut. Astfel, te vei simti mult mai bine.

Mai mult, exista oameni care nu pot dormi in momentul in care foarte intuneric in casa. Ei bine, intunericul este cea mai buna metoda pentru odihna. Totusi, daca chiar nu poti fara sa vezi vrteo luminita mica in casa, poti sa iti cumperi cateva leduri care sa emita o lumina foarte difuza de la un magazin online de leduri. Astfel, vei reusi sa ai un somn linistit.

Probabil ca nici prin minte nu iti putea trece faptul ca un simplu SMS iti poate tulbura somnul, nu-i asa? Ei bine, in momentul in care trimiti un sms inainte de somn sau alta data, cel mai probabil vei astepta rapsunsul persoanei respective. Astfel, vei adormi foarte greu si nu te vei trezi prea odihnit. Cel mai bine este sa te abtii de la aceste mesaje, mai ales inainte sa dormi.

De asemenea, presupun ca stiti ca nu trebuie sa mancati sau sa beti cafea inainte de ora de culcare. Daca veti face aceste lucruri veti fi foarte agitati si va veti trezi obositi.  Un ceai fara cofeina este chiar indicat dimineata.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *