Simturile cainilor

Cainii sunt, asa cum stim, cei mai buni prieteni ai omului. Un astfel de animal iti poate umple viata, iti tine companie si poate fi un prieten adevarat, deoarece cu siguranta nu te va lasa la greu. De foarte mult timp, oamenii apeleaza la caini cand simt ca au nevoie de afectiuni, compasiune si companie. De ce? Pentru ca aceste animale sunt foarte inteligente si simt foarte multe lucruri care se intampla cu stapanii lui. Exista lucruri pe care nici macar nu le banuiai, dar care animalul tau de companie le simte si les tie despre tine. Iata care sunt acestea:

Cainii, stiu si simt atunci cand stapanului ii este teama de un anumit lucru. Ai observat, cred, cum tresare un caine din senin, in toiul notpii. Acest lucru se intampla deoarece cainele tau simte ca tie iti este frica de un anumit lucru. Exista insa, si exceptii. De exemplu, cainii care au fost crescuti si aducati pentru paza si protectie.

De asemenea, cainii simt daca faci diferenta intre ei. In cazul in care ai doi sau mai multi caini, si il rasplatesti pe unul dintre ei, celalalt se va simti inferior. Astfel, poate aparea rivalitate si bataile dintre caini.

Cainii simt daca esti bolnav. Stim ca sunt folositi inca din vremuri vechi, pentru a simti si a detecta droguri, anumiti oameni etc. Ei bine, cainii simt si daca esti bolnav de cancer sau ai alte afectiuni. Important este sa stii sa percepi mesajul pe care ti-l induce cainele tau. De asemenea, sunt caini care sunt educati si antrenati pentru a-si anunta stapanul intr-un fel sau altul inainte de a suferi un atac de cord.

Cand esti trist si ai anumite ganduri care te nelinistesc, cainele tau va simti. In momentul in care cainele tau simte ca esti suparat va adopta o atitudine similara. Se va comporta la fel ca si tine pana cand iti vei reveni din punct de vedere emotional.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *