Situatii in care nu este permis sa oferi explicatii

Ne-am dori sa avem un stil de viata cat mai frumos. Vrem sa nu depindem de oamenii din jurul nostru si ne-ar face placere sa facem lucrurile asa cum ne dorim noi, fara sa fim nevoiti la un moment dat sa oferim diferite explicatii . In viata facem foarte multe alegeri. De multe ori nu ne dam seama si gresim, preocupandu-ne de parerile oamenilor cu care interactionam. Ceea ce este cu adevarat important este sa faci astfel incat sa nu te lasi influentat de parerile oamenilor.

Oamenii iti cer explicatii legate de deciziile sau de alegerile pe care le poti face de-a lungul vietii tale. Din acest motiv ajungi la un moment dat sa faci anumite lucruri fiind guvernat de parerea celor din jur sau de reactiilor lor. Ei bine, oamenii iti cer explicatii pentru deciziile sau pentru alegerile pe care le faci insa este mai mult decat important sa nu oferi explicatii pentru toate faptele tale deoarece acestea trebuie sa te satisfaca in primul rand, pe tine ca si persoana. Nu este treaba nimanui sa te controleze sau sa iti guverneze ceea ce trebuie sa faci. De fapt, va trebui sa ai grija la lucrurile pe care vrei sa le faci astfel incat sa te favorizeze pe tine si nu pe altcineva.

De asemenea, nu trebuie sa iti ceri niciodata scuze pentru lucrurile din viata ta. Acum, va trebui sa faci astfel incat sa sa te simti tu bine si nu sa te scuzi pentru lucrurile care ti se intampla. Nu te jena de ceea ce simti tu sa faci.

De asemenea, nu trebuie sa ceri nimanui scuze in cazul in care nu iti pare rau pentru ceea ce ai facut. Cere-ti scuze atunci cand iti pare rau si nu iti cere atunci cand nu simti ca vrei pur si simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *