Sporeste-ti confortul acasa cu noul Salus iT500

noul salus it500

Cam asa suna invitatia, sloganul sau cum vreti sa-i spuneti. Greu de crezut, mai ales in vremurile noastre, cand despre fiecare produs compania producatoare spune ca e cel mai bun, de cea mai inalta calitate, cu pretul cel mai avantajos si asa mai departe.

Cu toate acestea, m-am convins ca la unele dintre aceste sloganuri exista si un sambure de adevar sau chiar realitate in adevaratul sens al cuvantului. Mai exact, este vorba despre noul Salus iT500, un sistem pe care l-am cumparat si instalat si care ma ajuta sa economisesc si sa tin sub control constant temperaturile din casa, fara vreun neajuns la capitolul confort termic.

Cu si despre noul Salus iT500

Ce poate fi mai avantajos decat sa iti poti seta temperatura ideala in camere, chiar de la distanta si chiar si individual, pe fiecare incapere in parte? Ei bine, asta e doar unul dintre atuurile pe care le ofera noul Salus iT500.

Faptul ca imi permite sa modific temperatura de la distanta il consider cel mai important aspect. Imaginati-va doar ca va intoarceti acasa dintr-o deplasare, ca centrala este oprita si pana cand temperatura din locuinta creste poate sa dureze ceva vreme. Cu noul Salus iT500 e mult mai simplu: inainte sa ajungi acasa, direct de pe smartphone, poti comanda pornirea centralei, pentru ca temperatura ambientala ce te va intampina sa fie ideala.

Sistemul care este, practice, un termostat inteligent poate fi controlat prin intermediul aplicatiei dedicate, intuitive si usor de utilizat. Tot in aplicatie sau pe site-ul oficial www.saluscontrols.ro poti gasi tutoriale si prezentari care iti arata exact functiile sistemului.

Controlul de la distanta e completat de posibilitatea de a regla temperatura individual, pe fiecare zona de incalzire in parte. Pana sa-mi instalez sistemul Salus iT500, centrala incalzea toate camerele la aceeasi temperatura. Acum pot sa setez – spre exemplu – pentru living 24 grade Celsius, pentru bucatarie 20 si pentru dormitoare 22.

Automat, prin faptul ca am acest control deplin al temperaturilor la orice ora si de oriunde, am ajuns sa economisesc. Cum sa nu ai facturi mai reduse cand tii tot timpul nivelul temperaturii la un prag optim, doar in camerele dorite?

In plus, noul Salus iT500 are programe prestabilite de functionare si ofera si posibilitatea de a crea un program personalizat, in functie de activitatile zilnice ale fiecaruia. Asa poti foarte usor sa prestabilesti anumite setari pentru zi si pe timp de noapte, astfel incat sa ai tot timpul temperatura perfecta pentru locuinta ta.

Probabil va intrebati daca e greu de folosit sau de instalat acest sistem. Vreau sa va spun ca nu am cunostinte foarte bogate in domeniu si ca nu m-am priceput niciodata la instalatii si tot ce tine de ele. Totusi am reusit sa instalez singur noul Salus iT500 – chiar e simplu daca te ajuti de tutorialele si prezentarile pe care le pune la dispozitie producatorul.

In concluzie, pot spune ca sloganul din titlu chiar se aplica. Fara doar si poate se merita sa cumperi si sa instalezi noul Salus iT500 la sistemul de incalzire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *