Stailer, o singura platforma, multiple beneficii

stailer

Stailer, o platforma online care a adus zambetul pe buze multor persoane care frecventeaza saloanele de infrumusetare. Si asta pentru ca are parte de beneficii avantajoase, oricand, la orice ora din zi sau din noapte.

Ce beneficii ofera platforma Stailer

 • o platforma online – in primul rand ca este o platforma online, ori acest lucru face ca ea sa fie la indemana oricui, pentru ca la momentul actual internetul este utilizat de majoritatea persoanelor, la orice pas, fiind un real ajutor pentru a indeplini anumite task-uri zilnice.
 • are scopul de a te programa la orice salon – este o platforma care te ajuta sa te programezi exclusiv la orice salon de beauty, fara a mai da nici un telefon. Acest lucru te asigura ca iti poti gasi un loc liber pe scaunul unui salon, renuntand practic la metoda clasica cand trebuia sa suni ore intregi la o lista de saloane pentru a te programa. Insa, atunci cand in sfarsit gaseai loc, trebuia sa te pliezi in functie de agenda stilistului, avand o programare chiar si la o saptamana distanta. Cu Stailer daca vrei o programare la tuns la salon Stil Art Bucuresti sau oricare alt salon, te programezi in mai putin de 3 minute.
 • servicii de beauty complete si complexe – gama de servicii in ceea ce priveste industria de beauty este foarte complexa, de unde clientii pot alege servicii precum tuns, vopsit, manichiura si pedichiura, tratamente faciale, masaje de relaxare, epilare, pensare, aranjat barba si multe alte servicii din acest domeniu.
 • este o platforma 100% gratuita – poti accesa platforma Stailer ori de cate ori ai nevoie sa te programezi la un salon, fara a fi conditionat de vreo taxa. Este o platforma gratuita care poate fi accesata non-stop.
 • nu face diferente – asa cum serviciile din beauty nu sunt doar pentru femei, nici Stailer nu se axeaza pe un anumit portofoliu de clienti. Poate fi accesata atat de femei, cat si de barbati, in egala masura.
 • profesionisti cu experienta si servicii calitative – toti stilistii din spatele saloanelor de beauty au experienta vasta in domeniu, sunt la curent cu noile trenduri, iubesc ceea ce fac si pun accent pe nevoile fiecarui client in parte. De asemenea, calitatea produselor pe care le folosesc este ireprosabila, acestea aducand rezultate pe masura.
 • toate detaliile pe o singura platforma – pentru cei care doresc sa se programeze cu Stailer, tot ce au de facut este sa acceseze platforma, sa caute in bara de search salonul, serviciul, cat si stilistul pe care il intereseaza. In functie de ceea ce ai bifat, vei primi toate detaliile necesare inclusiv durata serviciului, locatia, pretul, fotografii ale saloanelor, cat si cu alte lucrari efectuate si alte detalii despre salon sau anumite promotii.
 • te poti programa la orice ora doresti – daca nu ai timp in cursul zilei sa te programezi, o poti face si seara, inainte de culcare sau poate la prima ora a diminetii. Pentru ca te vei programa online si nu va trebui sa suni stilistul sa il deranjezi la ore indecente. In plus, alegi ora si data dorita de tine si nu de stilist.
 • te poti programa cu un cont sau fara – daca vrei sa iti faci un cont pe platforma vei avea parte de si mai multe avantaje. Inregistrarea este simpla si gratuita. Insa te poti programa si fara sa iti faci un cont, la fel de simplu si rapid.
 • poti primi remindere – daca esti o persoana careia timpul ii lipseste cu desavarsire si ai o agenda plina, pentru a nu uita de programarea pe care ai facut-o, poti seta intr-un calendar virtual sa primesti remindere printr-un sms pe telefon pentru a-ti reaminti.
 • revizuieste recenziile – poate ca esti sceptic la inceput si nu ai incredere. Intra pe platforma si citeste recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer, iti vei face o parere mai clara cu privire la anumite saloane.
 • iti eficientizezi timpul – Stailer este ca un respiro pentru multi dintre noi pentru ca iti reduce timpul de a gasi un loc la un salon foarte mult. De la orele sunate ajungi sa te programezi in mai putin de 5 minute. Poti sa vezi alte detalii si in acest articol despre aceasta platforma.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *