copil

Stiai care sunt urmarile avortului?

Exista un numar mare de femei care isi doresc copii, dar nu pot sa-i nasca. De asemenea, este un numar foarte mare si de femei care ar putea sa naspa un prunc, insa decid sa n-o faca. Unele nu pot duce sarcina la bun sfarsit fie din cauza unui avort spontan, fie a unuia provocat intentionat. Urmarile avortului nu sunt bine cunoscute de mamica, de aceea tot mai multe persoane regreta decizia luata. Urmarile unui avort pot fi de doua feluri: fizice si emotionale.

Fie ca este vorba de unul provocat sau natural, avortul lasa urmari grave in psihicul mamei. Toate mamicile ajung in momentul in care isi regreta decizia luata, intra in depresie, simte puternice sentimente de tristete, vinovatie si pesimism. De asemenea, dereglarile sexuale isi fac rapid aparitia in viata femeii. Dupa o astfel de intamplare este foarte indicat ca persoana in cauza sa mearga la cateva sedinte cu un psiholog. Trauma este inimaginabil de mare, iar acest lucru ne-ar putea face sa ne simtim mai bine. Daca si tatal copilului a fost de acord cu aceasta decizie, urmarile sunt aceleasi si la fel de conturate. Chiar daca in societate avortul provocat nu este considerat o fapta extrem de grava, in fata lui Dumnezeu acesta este cel mai mare pacat.

Urmarile fizice de care sufera mama dupa avort sunt nenumarate. Acestea ar putea provoca in cazuri mai grave si decesul. In cazul in care mamica puratoare ia aceasta decizie, se va alege mai apoi cu posibile leziuni a colului uterin, hemoragii, inflamatia uterului, lezarea intestinelor sau a altor organe. In urma acestei actiuni, unele femei devin sterile. Daca iau decizia sa isi omoare copilul nenascut inca, nici nu se va mai putea bucura vreodata de un altul. Aceasta ar putea fi una din cele mai dureroase si nemiloase pedepse.

Daca viata copilului sta in maine voastre, ganditi-va inainte de a actiona la toate aceste urmari pedepsitoare care se vor abate asupra dumneavoastra.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *