Tine bradul de Craciun cat mai verde!

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu aiba un brad de Craciun in casa. Orice persoana ar trebui sa aiba in casa un brad de Craciun, mai ales ca acesta este cel care simbolizeaza venirea iernii, prosperitate si tinerete. Bradul este arborele cel mai frumos, fiind vesnic verde, indiferent de anotimp, ceea ce il face si sa fie atat de celebru de Craciun.

In fiecare an, bradul este cel care aduce bucuria in sufletele si in casa tuturor oamenilor. Fiecare impodobeste un bradut in functie de rpeferintele sale. De exemplu, oamenii mai prefera bradul artificial sau cel la ghiveci, o metoda destul de folosita in ultima vreme, fiind considerata mult mai eco.

Totusi, unii oameni aleg un brad de Craciun natural, taiat din padure. Chiar daca nu este tocmai o metoda prea ecologica, unii oameni aleg un astfel de brad, pentru ca este mai special si mai frumos. Totusi, stiti ca nu este prea placut pentru ca face destul de multa mizerie si daca tineti bradul o perioada mai lunga de timp, cand il veti scoate din casa nu va fi foarte placut pentru ca se va umple casa de ace de la brad.

Daca ati ales un astfel de brad, iata ce ar trebui sa faceti pentru a se pastra intr-o forma cat mai buna, pentru o perioada cat mai lunga de timp:

In momentul in care va alegeti un brad pentur Craciun, trebuie sa faceti astfel incat sa fiti atent ca baza bradului sa fie libera. Nu trebuie sa lipseasca prea multe crengi pentru ca aspectul estetic al bradului poate lasa de dorit in acest caz. Incearca s apui la baza bradului un recipient cu apa pe care sa o shcimbi din cand in cand. Vei proceda la fle ca in cazul florilor iar bradul va rezista mult mai bine si pentru o perioada cat mai lunga de timp.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *