Tipurile de femei pe care le iubesc barbatii

Barbatii par mereu nemultumiti. Trebuie sa stiti ca barbatii nu pot iubi mereu aceeasi femeie cum nici femeile nu pot iubi tot timpul acelasi barbat. Barbatii sunt foarte pretentiosi avand in vedere ca sunt atenti la ceea ce vorbeste femeia, la cat este de frumoasa, la cat de curata este, la ce are sub fusta, la ceea ce mananca, la cum se comporta, modul in care se comporta in societate, ce mancare stie sa faca etc. Toti barbatii spun la un moment dat ca isi doresc sa gaseasca o femeie langa care sa fie fericit, doar ca momentul in care isi doresc asta variaza de la barbat la barbat. Femeile pe care si le doresc cel mai mult barbatii sunt:

Femeia care il iubeste si care simte ca il face fericit si cel mai important barbat din viata ei. Este considerata unica. Barbatul nu va incerca sa caute alte femeie care sa o inlocuiasca pentru ca o considera unica prin felul ei de a fi femeie.

Amanta este iubita pentru ca ii face toate placerile si ii indeplineste dorintele sexuale. Este femeia langa care nu va duce o viata monotona.

Mama este iubita de barbati pentru ca isi pierde noptile si este dispusa sa ii deformeze corpul pentru a asigura ce-i mai bine copilului ei. Femeia, mama copiilor unui barbat va fi intotdeauna apreciata si respectat pentru ca a dat viata copiilor.

Isi iubeste copilul pentru ca este trup din trupul sau si pentru ca este ce-i mai frumos.

Afacerista este femeia apreciata de barbati. Ea are o viata independenta si viseaza mereu la mai mult.

Femeia indragostita este apreciata pentru ca stie sa fie calda, tandra, emotiva. Acest tip de femeie i se daruieste barbatului fara a a avea vreo remuscare.

Rebela va fi iubita pentru ca este nonconformista si iti iese din tipare. Astfel, va avea parte de momente de neuitat in compania ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *