Totul despre transportul in comun

Ce trebuie sa stii despre transportul in comun?  In primul rand vorbim despre autobuze si trenuri. Multe persoane le folosesc in ziua de astazi. Si aici vorbim de toate varstele de la copii, tineri, adulti pana batrani.

In primul rand este ieftin si convenabil pentru orice buzunar. Dar bineinteles are si o multime de dezavantaje. Autobuzele sunt foaret aglomerate pe timp de vara. Majoritatea persoanelor nu fac fata caldurii si aleg sa foloseasca trasnportul in comun pentru a ajunge acolo unde isi doresc.

De multe ori tre sa astepti cateva minute bune pentru a prinde un autobuz. Si traficul este ingrozitor mai ales vara.  Daca ai prins un autobuz atunci bucura-te daca gasesti un loc. Nu cred ca e placut sa stai in picioare mai ales daca totusi ai de mers cateva statii bune.

Si daca mai sunt si batrani care urca fii politicos si cedeaza-le locul. Nu cred ca iti doresti sa se uite tot drumul urat la tine sau sa te mai faca si pe deasupra nesimtit. De asemenea asigura-te ca controloarea ti-a dat bielete. Nu cred ca iti doresti sa prinzi un control mare si tu sa fii fara bilet.

Amenzile sunt usturatoare, iar controlorul respectiv nu sta sa asculte povesti. De asemenea fii tare sa suporti toate mirosurile din jur. E vara e cald. Realizeaza si tu. Parfumuri fel de fel, transpiratie, oameni nespalati. Sunt, nu putem nega. Ei nu au auzit de apa si spaun.

Dar asta sunt dezavantajele transportului in comun. Si inca ceva, nu vorbi tare la telefon sa auda tot autobuzul ce ai de spus. Sunt persoane care pur si simplu tipa la telefon. Ce ma intereseaza pe mine ce vorbeste ala la telefon? Sa fim seriosi, tine de bunele maniere. Vorbeste incet, nu trebuie sa stie tot autobuzul povestile tale. Nu este frumos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *