destinatii turistice

Transilvania pe primul loc in destinatiile turistice

Transilvania este pe primul loc in topul destinatiilor turistice ale tuturor calatorilor si al celor care adora sa isi petreaca vacantele in zone cat mai naturale, placute si cu o multime de monumete de vizitat.

De cand printul Charles si-a achizitionat un petec de plai, acesta promoveaza tot mai intens regiunea si se mandreste la fiecare pas cu cea mai naturala forma de relief din Romania. De altfel, nu doar printul isi pastreaza timp pentru calatorii si vacante aici, ci si intreaga sa familie. Din acest punct de vedere, un ghid britanic s-a hotarat sa intocmeasca o lista a celor mai vizitate destinatii din Europa.

Locul fundas in ocupa Transilvania, care ascunde intreaga lume din spatele legendei Dracula, dar si peisajele care te lasa fara suflare cand pasesti. Traditia este arta, arta este o maiestrie, iar tot ceea ce se regaseste este natural. De la hainele purtate, la mancarurile traditionale si la locurile pline de evlavie sunt printre preferatele turistilor din alte tari.

Din cercul vizitei in Transilvania se impune o lista de orase de vizitat si nu scapa : Cluj Napoca, Sibiul, Targul Mures sau Brasovul. Se stie ca partiile de ski, parcurile naturale si peisajele unice acopera o mare suprafata din habinatul natural al Romaniei. Atat viata de noapte, cat si viata de zi sunt imbracate in istorie, in stilul renascentist, dar si fauna impresionanta este cat mai diversificata.

Tot mai multe locuri sunt de vizitat, tot mai multi oameni isi rezerva bilete in statiunile turistice si montane din zona Transilvaniei si isi doresc cu incredere zile de relaxare, zile cu incredere si pline de aer curat.

In Transilvania, printul Charles a gasit o adevarata oaza de relaxare, un plai mioritic plin de surprize minunate, dar a gasit si caldura si ospitalitatea ardelenilor de aici. Pentru anul viitor se anunta o multime de calatorii si o multime de iubitori ai aventurilor si destinatiilor unice care merita vizitate cel putin o data in viata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *