Trucuri de make-up

Toate femeile isi doresc sa se afle cat mai mult in centrul atentiei si sa atraga toate privirile prin frumusetea lor. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au apelat la anumite metode prin care sa fie mai frumoase, sa arate mai bine si sa radieze de frumusete.

Machiajul are rolul de a infrumuseta, de a contura trasaturile frumoase ale fetei si de a ascunde micile imperfectiuni pe care le poate avea o persoana. Mai mult, machiajul poate schimba in mod complet fizionomia unei persoane dar o poate strica radical. Astfel, in cazul in care nu stiti sa va machiati si faceti anumite greseli puteti sa suportati diferite consecinte.

Iata cateva trucuri pentru a fi mai frumoase si mai radiante:

Chiar daca pana acum foloseai eyelinerul sau nu il foloseai deloc pe cel de seara, iata ca ik poti folosi si ziua. Important este sa folosesti un eyeliner de ochi in diferite culori, verde, albastru sau mov. De asemenea, trebuie sa stii ca eyelinerul negru iti face ochii mai mici si de aceea trebuie sa fie evitat.

In momentul in care folosesti un ruj mat fara nici un pic de stralucire nu uita sa dai peste si cu un balsam fara luciu. Dupa ce vei aplica rujul mat este posibil ca buzele sa prin aspectul unor buze cojite. Astfel, vei reusi sa nu creezi aceasta iluzie si sa arati sclipitor.

Daca iti epilezi mustata nu uita sa folosesti un balsam natural. Ei bine, aloe vera este foarte buna in aceasta privinta si o puteti folosi cu incredere. In plus, iti va hidrata pielea si este o masca foarte benefica pentru ten.

Blush-ul nu trebuie sa lipseasca din ritualurile tale nici ziua si nici seara. Ziua aplica 2 sau 3 pensule de blush iar seara mai pune inca un strat. In cazul in care mergi la o petrecere sau in club, poti opta pentru un blush de culoare inchisa care va schimba aspectul machiajului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *