Unturile cosmetice si rolurile lor

Femeile apeleaza la tot felul de lucruri atunci cand vine vorba despre frumusete. Ele fac tot felul de lucruri doar pentru a iesi in evidenta prin frumusete si prin faptul ca sunt speciale.

Pentru a arata cat mai bine, femeile trebuie sa faca anumite sacrificii si sa ingrijeasca cat mai mult. Ele trebuie sa fie cat mai atente la detaliile care le fac sa fue cat mai frumoase. De exemplu, hidratarea tenului si a pileii este foarte importanta pentru orice femeie, indiferent de felul in care arata sau de varsta. Este foarte important ca pielea sa fie hidratata si sa aibe un aspect placut.

In urmatorul articol vom discuta despre diferite lucruri si cosmetice naturale care au rolul de a imbunatati complet aspectul pielii. Iata cateva unturi pe care trebuie s ale folosesti pentru a arata cat mai bine:

Unt de cocos

Probabil ca ati mai auzit despre ulei de cocos si trebuie sa stiti ca este relativ acelasi lucru.

Se obtine prin presare la cald sau extractie, urmata de rafinarea si dezodorizarea partii carnoase a fructului matur de cocos nucifera.

Untul de cocos este solid, extrem de parfumat si se recomanada in special cand pielea este uscata, sensibilizata, grabind vindecarea arsurilor sau pielii foarte crapate si iritate, fenomen frecvent in timpul sezonului rece. Se foloseste si in regimul alimentar, dar prelucrat in alt mod.

Unt de cacao

Untul de cacao nu este foarte cunoscut insa este un produs extrem de benefic si de eficient.

Untul de cacao, desi aproape necunoscut marelui public, este un produs finit de baza in industria prelucratoare de cacao. Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum.

Untul de cacao este solid la temperatura camerei, insa se topeste la temperatura corpului, facandu-l ideal pentru tratamente topice.

Asadar pentru un aspect placut al pielii puteti sa apelati la aceste produse cosmetice naturale care va vor ajuta foarte mult si vor fi foarte eficiente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *