Apple Iphone 5

Zvonuri Apple care s-au dovenit a fi false

De fiecare data cand Apple anunta va vor lansa un nou produs sau serviciu, lumea internetului pare a o lua razna. Sunt facute foarte multe speculatii in legatura cu nou produs, cum va arata acesta si care vor fi caracteristicile acestuia. De cele mai multe ori aceste zvonuri ajung sa fie infirmate, unele fiind chiar incredibile.

Daca ar fi sa luam toate zvonurile care au ajuns in buletine oficiale media am putea enumera urmatoarele:

  • Appela spus in anul 2012 in luna august ca for realiza o serie de suruburi care nu vor putea fi inlaturate de utilizatorii casnici, in privinta viitoarelor PC-uri din seria Mac. Aceasta idee avea de gand sa contracareze persoanele care decideau sa deschida echipamentele si sa vina cu imbunatatiri fara a duce Mac-ul la o reprezentanta Apple. Zvonul s-a dovedit a fi fals, intrucat a fost lansat pe internet de o companie suedeza numita Day4.
  • Cu un an inainte, marile tabloide de ie internet au spus ca Apple va implementa sistemul NFC in viitorul lor telefon. Sistemul NFC ar fi permis utilizatorilor iPhone sa realizeze plati direct de pe telefonul mobil. Cipul NFC nu a fost regasit in urmatoarul telefon si nu este regasit nici in telefoanele Apple din ziua de astazi. Nu este sigur daca Apple va decide sa implementeze vreodata acest cip intrucat au reusit sa dezvolte tehnologii asemanatoare folosindu-se de Bluetooth si Wi-Fi.
  • Un zvon aparut in America de Nord, era acela ca noul iPhone 5 va fi disponibil din partea furnizorului de servicii de telefonie mobile Sprint. Lucrurile s-au schimabt si Iphone 5 s-a dovedit a fi Iphone 4s si a fost un telefon care a fost valabil in toate retelele de telefonie din Stelele Unite ale Americii: Verizon, AT&T. Sprint si Tmobile.

Un lucru este sigur, sunt multe zvonuri legate si de noul Iphone 6 dar nu se stie care vor fi sau nu confirmate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *